Megbízóim mondták rólam

Partnereimtől megküldött észrevételek, vélemények

Vállalkozó

Örülök, hogy ezt a szerkezetet választottam, (CMS) mert valóban egyszerű a kezelése, és tökéletesen elég azokhoz az oldalakhoz ahol nincs naponta új oldal készítése. Ráadásul teljesen keresőbarát, de olyannyira, hogy amióta elkészült oldaluk szinte már lemondani kell a megbízásokat, mert mindenki ránk talál! Házépítés a Balatonnál

Alex

Köszi hogy elmondtad mi a különbség a CMS és CMS + között. Igazándiból semmi mert kinézetre tényleg észre sem venni semmit szerkeszteni meg csak a meglévő oldalakat akartuk terv szerint is! Így meg megmaradt keret reklámkampányra pont elég lesz! Köszi! Korrekt hozzáállás, kiváló munka!

Ajka

Úgy látszik most ajkai év van. 🙂 Mi is a neten akadtunk Attila oldalára. Elsőre csak egyik weboldalunkat újíttatuk meg de amikor az kész lett akkor a másik is sorra került. Bátran ajánljuk mindenkinek aki egy korrekt weboldalkészítőt keres.

Ajka

Örülünk hogy rádtaláltunk és veled készíttettük el oldalunkat. Mindig az történt ahogyan még ismeretlenként elmondtad. Nem volt semmi rejtett dolog. Köszi!

F.E.

Több weblapunkat kezeli már Attila, kéréseinket gyorsan és pont úgy valósítja meg ahogyan azt elképzeljük. Régebbi oldalainkat már áthoztuk az ő általa javasolt szerverre mert itt valóban nincs probléma. Ezelőtt a régi szolgáltatónknál minden évben volt valami gond. Ez Attila közreműkődésével végre megszünt. balatonielmenypark.hu | szalokiudulohaz.hu

Bodorka | Balatonfüred

Lassan két éves lesz az oldalunk így kicsit késve, de de mi is köszönjük a munkádat. Tökéletesen működik, és hozza azt amit elvártunk. bodorka.info.hu

Sz.K. | Veszprémfajsz
Mi is azzal a kéréssel fordultunk Attilához, hogy a meglévő oldalunkból hozzon ki valamit mert nem jól teljesít, és hát nem is olyan a kinézete mint kellene. Miután átnézte az oldalt a javaslata az volt, hogy inkább újat kellene készíteni mert jobban járunk mint az elavult szerkezetet toldozgatni. Weboldalunk csak 4 éves volt így nem nagyon értettük mi az ami elavult. Szerencsére úgy döntöttünk, hogy legyen akkor az új oldal mert ma már látjuk a különbséget! Kinézet, szerkezet, mobilbarátság nálunk OK!
tetoszig.hu

János | Balatonfüred
Új oldalunkról érezhetően többen érkeznek. Nem bántuk meg hogy a régi oldal lecserélése mellett döntöttünk.
Szezon végeztével másik oldalainkat is le fogjuk cserélni. Köszönjük!
hotelblaha.hu

Enikő | Egerszalók
Köszönöm a munkádat, pont azt kaptam amit kértem!
szalokiudulohaz.hu

Blaha Med | Balatonfüred
Új oldalunk pont olyan lett mint amilyet elképzeltünk magunknak. A készítés pedig zökkenőmentesen gyorsan zajlott így mi is nyugodtan ajánljuk bárkinek Attilát!
blahamed.hu

Krisztina| Balatonfüred
Én csak annyit mondanék, hogy pontosan 7 éve hogy első oldalunkat elkészítette nekünk Attila, de azóta is bármiben segítséget kértünk mindig rendelkezésünkre állt! És ez többször nagyon-nagyon jól jött!!

PP| Veszprém
Szerencse, hogy én is rátaláltam az oldalára, mert pont 3x ilyen árat kaptam az első cégtől! Köszönöm hogy segített nekem!

Sam| Ausztria
Köszönöm neked, pont erre gondoltam! Gyors és korrekt munka

Éva | Balatonfüred
Elkészült az oldalam, és nagyon örülök neki! Valóban szép, letisztult lett pont úgy ahogyan szerettem volna. Én is köszönöm!

Attila | Balatonfüred
Köszönöm munkádat!

Andrea | Veszprém
Tegnap (vasárnap!!) kissé összekeveredtem az oldalam szerkesztése, frissítése során. Mivel úgy nem hagyhattam fel kellett hívnom Attilát. Ő végig hallgatta mondandóman majd tanácsot adott. Sajnos azonban úgy sem lett az igazi, nem úgy nézett ki mint ahogyan szerettem volna. Ismét fel kellett hívnom. Ő ekkor sem mérgelődött, hanem csak annyit mondott 10 percen belül meg lesz! És valóban úgy volt!

Szurkolók | Balatonfüred
Köszönjük az új oldalt! Szuper lett!
www.balatonfuredikc.hu

Balatoni Tükör| Balatonfüred
Hasonló a helyzetem, mint elöttem hozzászólónak. Viszont nekem nem csak szóban, hanem fizikálisan is segített amikor oldalam készítésében elakadtam. Tanácsaival, javaslataival oldalam valóban szebb, és könyebben kezelhetővé vált. Köszönöm, és én is ajánlom mindenkinek!!

T.Zs.| Budapest
Optimalizálás ügyében kerestem meg Önt. Kértem, hogy vegye kezébe meglévő oldalam, mert szeretném, ha az általam kiválasztott szóra a google találati listájában az első tízbe kerülne oldalam. Miután megnézte az oldal szerkezetét, nem azt mondta, hogy 50-60-100 ezerért megcsinálja, hanem segítségét ajánlotta fel. Elmondta mit hogyan csináljak, mire figyeljek oda, hogyan módosítsam oldalam tartalmi részét. Ezt megtettem, és weboldalam valóban az első oldalra került. Sött több alkalommal már az első helyen is hozta a google! Köszönöm! Nálam emberségből ötös!

Zsuzsa| Balatonfüred
Köszönöm a munkádat, és köszönöm segítséged is.
www.aquaclub.hu

Csirke Csülök | Balatonfüred
Nekem is a barátom mondta, hogy van egy srác aki gyorsan pontosan dolgozik. Mikor meg tudtam, hogy ki is az, akkor örültem, hiszen ismertük is már egymást. Köszi a munkát, az oldal jól szuperál!
www.csirkecsulok.hu

V. Zoltán | Balatonfüred
Elmondom, hogy pontosan ilyen egyszerűen kezelhető weboldalt szerettem volna. Mivel egyből tudtad mit szeretnék, ezért jó volt veled dolgozni.
www.v-hotech.hu

Sárkányhajósok | Balatonfüred
Köszönjük a munkádat, oldalunk szép lett, pont olyan amilyennek elképzeltük!
www.balatoni-sarkanyhajo.hu

Stefen Heineke
Én barátom mondta, hogy saját website Magyarországon készült és nagyon igen megelégedett vele. Ő ajánotta Önt nekem. Kicsit nem bátorság idegennel ilyen messziről készíteni dolgokat, de így vissza gondoláskor mondom megérte. Becsület manapi világban nagyon ritkaság. Köszönöm én önnek.

Renodíer Tobias| Balatonfüred
Kedves Kauker Úr!
Örülök, hogy rátaláltam az oldalára, mert valóban azt kaptam amit írért nekem. Az oldalam nagyon könnyen tudom szerkeszteni, és tényleg mindent tudok rajta változtatni saját magam! Köszönöm!
További Szép Napot!
R.T.

P.P. | Balatonfüred
Az én oldalam is remekül működik, a googléban is jól teljesít!

Csinka | Csopak
Köszönöm Attila! Minden úgy lett ahogyan elmondtad

H.Lajos | Veszprém
Oldalam remekül működik, a googléban az első ötben mindig benne van!! Nem tudom hogyan csinálta Attila, de köszönöm, köszönöm, köszönöm!! 🙂

F.T| Veszprém
Köszi az oldalt! Örülök, hogy veled csináltattam!!

Füredi Tibi | Balatonfüred
Szinte csatlakoznék én is az elöttem lévő vélemény írójához, ugyanis karácsonykor akadt egy kis gondom az oldalammal ami nagyon nem tűrt volna halasztást. Mivel az én oldalam készítőjét nem tudtam elérni, ezért kértem Attilától segítséget. Karácsony ide, vagy oda a segítség akkor is megérkezett! Köszönöm!

Németh | Budapest
Mivel az én weblapom nem Ön készítette ezért különösen köszönöm hozzáállását!! Segítségével minden kérdésemre választ kaptam, és oldalamon mindent meg tudtam csinálni. Ma már nehéz “embert” találni az emberek között ezért is fogom nyugodtan indenkinek ajánlani!

H.S. | Balatonfüred
Köszönöm munkádat! Az oldal remek!

Fruzsi | Budapest
Csak köszönetem tudom kifejezni a weboldalam elkészítéséért, és a rengeteg segítségért amit kaptam.
További sok szép weblap elkészítését kivánom egy ilyen profi szakembernek!

Szabó Anikó | Veszprém
Ismeretlenül kerestem meg Attilát, de nagyon örülök, hogy hozzá irányított a sors.
Pár mondatomból egy olyan oldalt készített számomra, amilyet megálmodtam magamnak.
Két jelző jut eszembe Róla: hozzáértés és profizmus.
Köszönöm a lehetőséget, a türelmet és azt, hogy egy ilyen nagyszerű szakembert ismerhettem meg a személyében.
ww.oriflamekozmetikum.hu

Horn Frigyes | Zánka
Végre Balatonfüred könyvtár weboldalán az van aminek lennie kell! Információ!! Eddig nem volt valami jó, tényleg rá fért a felújítás,. Ezen az új oldalon még én is könnyen eligazodom. Munkájához gratulálok. Horn Frigyes (nyugdíjas 68)

B. Vera | Balatonfüred
Weboldalam új, egy hete lett csak feltöltve, de már most jól pozicionálja a Google! A számomra emondottakat felhasználva elkezdtem csiszolni az oldalam. Bízom benne én is, hogy jó ereményeket fogok elérni. Munkáját és türelmét én is köszönöm.
www.veronikavilla.hu

S.M.K.A | Balatonfüred
A Weboldal adminjába beépített META szerkesztővel valóban szuper eredményt értem el. Így mostanra már weboldalam minden lapját külön külön is tudom optimalizálni. Az Ön által elmondottakat felhasználva weboldalam szerkesztése egy élvezetes játékká vált számomra.

Sipos Timi | Balatonfüred
Én is köszönöm. Az elmondott praktikákkal oldalam a google első lapjára került!! Ez nem semmi!
Admin válaszol:
Mint ahogyan már alább is írtam, ezzel még nincs vége a folyamatnak! Önnek is felhívom figyelmét, hogy ha a jelenlegi poziciót meg is szeretné tartani, akkor az oldalát folyamatosan frissiteni, szerkeszteni egyszóval karbantartani kell! Nem szabad magára hagyni, mert annak visszaesés lesz a vége!

Tóth Béla | Győr
Bár az én oldalamat nem Ön készítette, de köszönöm, hogy kérdéseimre így is választ adott. Segítőkészségét köszönöm.

Egon | Balatonfüred
Nem gondoltam volna, hogy ilyen jól sikerül a keresőre való optimalizálás. Bár már az elején éreztem, hogy ez most nem kamu, de az eredmény magáért beszél. Köszönöm! Állatorvos szóra = 1. hely (2009. 01. 10.)
www.balatonfurediallatorvos.hu
Admin válaszol:
Köszönöm szavait, de felhívom figyelmét, hogy ezzel még nincs vége a folyamatnak, ugyanis ha a jelenlegi poziciót meg is szeretné tartani, akkor az oldalát folyamatosan frissiteni, szerkeszteni egyszóval karbantartani kell! Nem szabad magára hagyni, mert annak visszaesés lesz a vége!

Huba | Balatonfüred
Köszi a munkádat. Valóban minden úgy történt ahogyan azt az elején elmondtad, ahogyan megbeszéltük.
www.balatonfuredi-szallastar.hu

Sz. Gábor | Brüsszel
Munkáját köszönöm.
www.magyartaxi.be

János | Balaton
Örülök hogy Önnel készíttettem el oldalam. Minden úgy történt ahogyan azt megbeszéltük. Manapság ritka erény az ilyen!! Köszönettel!

B. Éva| Balatonfüred
Köszönöm Attila Üdv: Éva
www.balatonmix.hu

P. Imi | Aszófő
Jó lett az oldal amit készítettél. De ami még ennél is jobb az a Googléban való helyezés a vitorlafestés szóra!! Nem gondoltam volna, hogy tényleg elérjük amit ígértél. Köszönöm!
www.vitorlafestés.hu

H. Zoltán | Balatonfüred
Köszönöm a munkádat. Valóban pontos és segítőkész voltál. Bátran ajánlom mindenkinek aki szép, jó, és jó poziciót elérő weboldalt szeretne. Oldalunk a liliput-kisvonat pár hónap alatt az első 5 közé került a Google kereső találati listájában, azóta ott meg is található.

OLDALTÉRKÉP

Weboldalon lévő oldalak elérése

Start Kezdő oldal, bemutatkozás
Weboldalkészítés Miről is van szó
WebHosting Webtárhely a tartalomnak
Árak Mennyiért készülhet el
Referenciák Néhány kész oldal
Kapcsolat Hogyan tudunk találkozni

 

 

AKTUÁLIS

 

ELÉRHETŐSÉG

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, várom megkeresését az alábbi elérhetőségeken:

Mobil: 30 331 85 02
E-mail: info @ netstilus . hu

Facebook: netstilus.webdesign

Kauker Attila EV. | Motor: WORDPRESS | Sablon: Netstilus Kat01 | Kinézet: K@tilla | Tartalom: NetStilus

Felhívom a figyelmet, hogy az oldal „cookie”-kat (sütiket) használ. Fontos azonban tudni, hogy ezek semmilyen adatot nem tárolnak illetve küldenek az oldal látogatóiról vagy böngészési szokásairól, csak is az oldal használatát segítik. Weboldalam használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Ha mégsem szeretné akkor az internetböngésző beállításainak megváltoztatásával a sütik küldése letiltható!

Weboldalkészítés Balatonfüredi központtal. Legyen önnek is WordPress weboldala!

Adatkezelési tájékoztató

1999-2024 © NETSTILUS WEBDESIGN

2023. január 01.